Connect with us

Szervusz! Mit keresel?

Hírek

Látogatási tilalom minden fekvőbeteg ellátó egészségügyi intézményben

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal látogatási tilalmat rendelt el minden fekvőbeteg-szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatónál 2020.09.08-tól visszavonásig – jelent meg kedden késő délután több kórház honlapján a felhívás.

Több vidéki és fővárosi kórház is elrendelte saját hatáskörben a látogatási tilalmat szeptember 1-el, azonban az Országos Tisztifőorvos Hivatal szeptember 8-i bejelentése alapján most már egy magyarországi fekvőbeteg-szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltató sem látogatható.

A látogatási tilalmat a járványügyi helyzetre tekintettel, a dolgozók és a betegek egészségének védelme érdekében vezették be.

A legfrissebb adatok szerint két idős, krónikus beteg hunyt el, és újabb 411 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést az elmúlt 24 órában. A kormányzati portálon azt írták: 9715-re nőtt a Magyarországon eddig azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 628-ra emelkedett. 3984-en már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 5103. Kórházban 221 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 13-an vannak lélegeztető gépen.

 

Klikk ide a hozzászoláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Advertisement

Kapcsolódó cikkek

Hírek

Orbán Viktor szerda délután közösségi média oldalán jelentette be az új koronavírus járvány kapcsán hozott legújabb kormánydöntéseket. Ahogy a kormányfő fogalmazott az első hullámmal...

Hírek

Látogatási és intézményelhagyási tilalmat rendelt el az országos tisztifőorvos az ország minden szociális intézményében – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel....

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!